15. Tjedan cjeloživotnog učenja – besplatne radionice

15.tjedan-slika

15. Tjedan cjeloživotnog učenja – besplatne radionice

Sa ciljem promoviranja i poticanja  cjeloživotnog učenja i ove godine Učilište FINIS iz Zadra kao regionalni koordinator Tjedna za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju organizira zajedno sa partnerima, razne aktivnosti koje će se  provoditi u sklopu  15. Tjedna cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja održava se od 27. rujna do 3. listopada 2021. godine, u suradnji sa Agencijom za strukovno obrazovanje  i obrazovanje odraslih,u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II.

Građani će i ove godine imati mogućnost sudjelovati na besplatnim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima i sličnim događanjima, a brojne obrazovne ustanove otvoriti će svoja vrata i omogućiti potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje nude.

Neke od besplatnih radionica u Učilištu FINIS:

Četvrtak, 30.9. 2021. 

  • 18:00  Zdrava prehrana
  • 19:00  Izrada prirodne kozmetike

Petak, 01.10.2021.

  • 17:00  Financijska pismenost
  • 18:00  Postanite maser ili wellness terapeut
  • 19:00  Putopisno predavanje o Islandu, zemlji leda i vatre

Informacije i prijava na mail: info@uciliste-finis.com ili mob.099 735 8533

Nadamo se da ćete  pronaći nešto za sebe te se prijaviti za sudjelovanje u aktivnostima Tjedna.

Sve novosti vezane uz kampanju, događanja i aktivnosti mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/    i na službenom Facebook profilu https://www.facebook.com/TjedanCjelozivotnogUcenja/.