Dan otvorenih vrata projekta “I ja to mogu!”

LIBAR vidljivost

Dan otvorenih vrata projekta “I ja to mogu!”

U utorak,  18. listopada u Učilištu FINIS održan je Dan otvorenih vrata projekta ” I ja to mogu!”  na kojem su sudjelovali brojni posjetitelji,  Program_Dan otvorenih vrata Zadar.

Tijekom Dana otvorenih vrata zainteresirani građani su dobili više informacija o radionicama koje se provode u sklopu projekta:

  • Poboljšanje soft skills vještina ljudskih potencijala,
  • Mala škola kulinarstva i
  • Informatičke radionice korištenja novih aplikacija.

Asistentica radionica, Ina Gulan Kadić, upoznala je zainteresirane s novitetima u navedenim radionicama, a Sandra Bakotić, zadužena za promociju zanimanja u sektoru turizma i ugostiteljstva, najavila je skoru organizaciju okruglog stola naziva “Zapošljavanje osoba s invaliditetom  – I mi smo tu” kojim se želi povezati poslodavce i ranjivu skupinu .

Voditeljica obrazovanja, Katarina Dobrović i mentor programa, Robert Ćoza prezentirali su program osposobljavanja Pripremni poslovi u kuhinji koji je namijenjen nezaposlenim osobama s invaliditetom. Sadržaj programa se prilagođava ciljanoj skupini te će se njegovom provedbom unaprijediti potrebna znanja kod minimalno 12 osoba s invaliditetom za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Detaljnije  informacije o projektu i kako se uključiti možete dobiti na kontakt brojeve: 023/313 570; 099/735 8533; 023/337 500 i 022/201 166 ili putem maila;  info@uciliste-finis.com , info@mediteran.hrinfo@libar.net.

Iznos projekta: 1.678.621,00 kuna financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Iznos EU potpore: 1.678.621,00 kuna

Više informacija o projektima EU možete pročitati na www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr